Wiosenny relaks

Składniki

  • 2 łyżeczki ulubionej INKI
  • 2 łyżeczki kakao
  • 200 ml mleka
  • 2 łyżeczki syropu miętowego
  • 1 łyżeczka soku z cytryny
  • 2 łyżeczki miodu
  • 3-4 listki świeżej mięty

Przygotowanie

Gorącym mlekiem zalewamy dwie łyżeczki ulubionej INKI wymieszane z dwoma łyżeczkami kakao. Delikatnie mieszamy. Dodajemy syrop miętowy oraz miód. Ponownie powoli mieszamy. Na koniec dolewamy sok z cytryny, cały czas mieszając naszą kawę. Dekorujemy listkami świeżej mięty. Możemy dodać również spienione mleko.

Na gorąco Bardzo łatwe Z mlekiem

Znajdź swój ulubiony przepis!

Na gorąco
Na zimno
Bardzo łatwe
Trudniejsze
Z mlekiem
Bez mleka