Puszysta pobudka

Składniki

  • 2 torebki Inki z orkiszem
  • 100 ml wrzątku
  • Pół szklanki jogurtu naturalnego
  • 150 ml mleka orzechowego
  • 1 łyżka miodu
  • 1 dojrzały banan
  • 1 dojrzała brzoskwinia
  • 1 łyżka płatków owsianych

Przygotowanie

2 torebki Inki z orkiszem zalej wrzątkiem i odstaw do ostudzenia. Płatki owsiane zalej mlekiem orzechowym i odstaw na 10 minut. Do misy blendera wrzuć pokrojonego banana i pokrojoną, obraną brzoskwinię. Dodaj miód oraz jogurt naturalny. Na koniec wlej ostudzoną INKĘ oraz mleko z płatkami owsianymi. Całość zblenduj na delikatną piankę. Przelej do szklanek i ciesz się pełnowartościowym śniadaniem.

Na zimno Bardzo łatwe Z mlekiem

Znajdź swój ulubiony przepis!

Na gorąco
Na zimno
Bardzo łatwe
Trudniejsze
Z mlekiem
Bez mleka