Pomarańczowo-miętowy pocałunek

Składniki

  • 2 łyżeczki ulubionej Inki
  • 200 ml gorącej wody
  • 2 łyżki soku wyciśniętego z pomarańczy
  • 1 łyżeczka soku wyciśniętego z cytryny
  • 1,5 łyżeczki syropu miętowego
  • 2 łyżki brązowego cukru

Przygotowanie

2 łyżeczki Inki wsypujemy do ulubionego kubka i zalewamy je gorącą wodą. Mieszamy.
Sok z pomarańczy, cytryny i syrop miętowy mieszamy ze sobą razem w oddzielnym naczyniu. Gdy składniki ładnie się połączą, przelewamy całość do kawy. Dodajemy dwie łyżeczki brązowego cukru, mieszamy i cieszymy się smakiem, który odświeża i uspokaja!

Na gorąco Bardzo łatwe Bez mleka

Znajdź swój ulubiony przepis!

Na gorąco
Na zimno
Bardzo łatwe
Trudniejsze
Z mlekiem
Bez mleka