Dżungla smaków

Składniki

  • 2 łyżeczki ulubionej kawy INKA
  • 100 ml mleka sojowego
  • Połowa owocu mango
  • 1 banan
  • 2 łyżeczki jogurtu naturalnego

Przygotowanie

Zagotowanym mlekiem zalej dwie łyżeczki kawy INKA. Odstaw do ostudzenia. Mango obierz ze skórki i pokrój w drobną kostkę. Tak samo zrób z bananem. Pokrojone owoce przełóż do miski i dodaj do nich jogurt. Następnie całość zblenduj na jednolitą masę. Zalej ją ostudzoną, zaparzoną na mleku INKĄ. Wszystko razem delikatnie wymieszaj aż składniki się połączą. Dla odmiany można też pokusić się o warstwy :)

Na zimno Bardzo łatwe Z mlekiem

Znajdź swój ulubiony przepis!

Na gorąco
Na zimno
Bardzo łatwe
Trudniejsze
Z mlekiem
Bez mleka