Dwukolorowe smoothie

Składniki

  • 2 łyżeczki ulubionej INKI
  • 100 ml wody mineralnej
  • 1 banan
  • pół puszki ananasa w kostkach
  • 2 łyżeczki miodu
  • 150 g mrożonych jagód
  • 180 g jogurtu typu greckiego

Przygotowanie

Przygotowujemy pierwszą warstwę kolorowego koktajlu. Do kielicha miksera dodajemy pokrojonego banana, ananasa, wodę i kawę Inka. Wszystko miksujemy na gładki krem. Przelewamy do osobnego naczynia. Do przygotowania drugiej warstwy potrzebujemy jagody, miód oraz jogurt. Miksujemy na gładką masę. Warstwę jagodową przelewamy do szklanki jako pierwszą, potem warstwa bananową. Jest pięknie!

Na zimno Bardzo łatwe Bez mleka

Znajdź swój ulubiony przepis!

Na gorąco
Na zimno
Bardzo łatwe
Trudniejsze
Z mlekiem
Bez mleka