Chabra-Kadabra

Składniki

  • 2 łyżeczki INKI klasycznej
  • 200 ml wrzątku
  • 50 ml mleka
  • 1 łyżeczka suszonych płatków chabru
  • 1 łyżeczka miodu
  • 1 łyżeczka konfitury pomarańczowej
  • Kilka świeżych płatków chabru

Przygotowanie

2 łyżeczki Inki Klasycznej oraz 1 łyżeczkę suszonych płatków chabru wsyp do szklanki i zalej 200 ml wrzątku. Dodaj miód oraz konfiturę pomarańczową i energicznie zamieszaj. 50 ml mleka spień i wyłóż na wierzch zaparzonej Inki. Udekoruj kilkoma świeżymi płatkami chabru.

Na gorąco Bardzo łatwe Z mlekiem

Znajdź swój ulubiony przepis!

Na gorąco
Na zimno
Bardzo łatwe
Trudniejsze
Z mlekiem
Bez mleka